Προγράμματα πολιτιστικής και καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στον Δήμο Πεντέλης
Πολιτισμός

Προγράμματα πολιτιστικής και καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης από τον Οκτώβριο 2020 υλοποιεί προγράμματα πολιτιστικής και καλλιτεχνικής εκπαίδευσης μέσα από τη μουσική, τον χορό, το θέατρο, τη λογοτεχνία, εικαστικές τέχνες κτλ.

Όπως αναφέρει η αρμόδια αντιδήμαρχος Φωτεινή Μαρκαντώνη, σκοπός των προγραμμάτων είναι η ευαισθητοποίηση σε στοιχειώδης πολιτιστικές έννοιες και πρακτικές και η αβίαστη δραστηριοποίηση των δημοτών κάθε ηλικίας σε πολιτιστικά, καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά θέματα.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων γίνεται από εκπαιδευτές υψηλής κατάρτισης, καταξιωμένους στον καλλιτεχνικό χώρο, με αγάπη στη μετάδοση της τέχνης που διδάσκουν. «Είναι μια πρόκληση προς τους δημότες μας για καλλιτεχνική έκφραση, δημιουργία, εξωστρέφεια, κοινωνική ανάπτυξη και ψυχαγωγική διέξοδο» σημειώνει η αντιδήμαρχος και προσθέτει:

«Σας περιμένουμε με χαρά να εγγραφείτε στα τμήματά μας και σας υποσχόμαστε υπέροχες πολιτιστικές διαδρομές!».

Σημειώνεται ότι έχουν ληφθεί από τον Δήμο και θα τηρούνται, κατά την υλοποίηση των προγραμμάτων, όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας και προφύλαξης εκπαιδευόμενων, μαθητευόμενων, εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών, σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης της Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Τα προγράμματα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet