«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» από το 1ο Γυμνάσιο
Πολιτισμός

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα» από το 1ο Γυμνάσιο

Τη θεατρική παράσταση «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ παρουσίασε η εφηβική ομάδα του 1ου Γυμνασίου Πεντέλης το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουνίου 2014 στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας. Η παρουσίαση ενός από τα πλέον δημοφιλή έργα του Σαίξπηρ, σε διασκευή του Γιάννη Καλατζόπουλου και η ιδιαίτερη ερμηνεία των Μοντέγων και Καπουλέτων από τους μαθητές, έδωσε ένα μήνυμα αγάπης, συμφιλίωσης και σεβασμού στην ιδιαιτερότητα και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης ανέφερε:

«Με τα πόδια στο παρόν και τα μάτια στο μέλλον, τα παιδιά, με τη θέρμη που εκπέμπει η εκδήλωσή σας, δείχνει το πνεύμα αλληλεγγύης συναίνεσης και λειτουργικότητας του σχολείου σας, τιμή για την εκπαιδευτική κοινότητα. Με ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη σας ενημερώνω ότι οι πολύχρονοι αγώνες της διοίκησής μας δικαιώθηκαν για τη δημιουργία του σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Καλλιθέας Πεντέλης, στα εγκαίνια του οποίου σας προσκαλώ να είμαστε όλοι μαζί».

Τη θεατρική παράσταση παρακολούθησαν, πλην του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Λευτέρης Κοντουλάκος, ο πρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης Ιωάννης Ζούνης, γονείς και φίλοι των μαθητών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet