Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει… στον Δήμο Πεντέλης
Πολιτισμός

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει… στον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης προσκαλεί σε δωρεάν προβολές των βραβευμένων ταινιών του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, που θα φιλοξενηθούν στον Δήμο στο πλαίσιο του θεσμού «Πολιτιστικό Καλοκαίρι», όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει… στον Δήμο Πεντέλης

Ο Οργανισµός Πολιτισµού & Αθλητισµού του Δήµου Πεντέλης, στο πλαίσιο του θεσµού «Πολιτιστικό Καλοκαίρι», σε συνεργασία µε το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράµας του υπουργείου Πολιτισµού, φιλοξενεί τις δωρεάν προβολές των βραβευµένων ταινιών.

Εδώ και δεκαεννέα χρόνια, οι βραβευµένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράµας, εντάσσονται σε ένα «µακρύ ταξίδι» επαφής µε το κινηµατογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο, αποδεικνύει το ολοένα και µεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το «µικρό».

Η θέση του Φεστιβάλ Δράµας στο εγχώριο κινηµατογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του αλλά και η διεθνής του αναγνώριση, συµβάλλουν σηµαντικά στην επιτυχία των «ταξιδιών» του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηµατογραφιστών.

Στον Δήµο Πεντέλης οι προβολές των ταινιών θα πραγµατοποιηθούν ως εξής:

  • 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου, ώρα: 20:30 – Δ.Κ. Μελισσίων: πλατεία Αγίου Γεωργίου
  • 7 & 8 Ιουλίου, ώρα: 20:30 – Δ.Κ. Νέας Πεντέλης: κεντρική πλατεία Νέας Πεντέλης
  • 14 & 15 Ιουλίου, ώρα: 20:30 – Δ.Κ. Πεντέλης: πλατεία Αγίας Τριάδας

..σας περιµένουµε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet