«Τραγούδια που μας ταξίδεψαν» στο θεατράκι Μαγγίνα
Πολιτισμός

«Τραγούδια που μας ταξίδεψαν» στο θεατράκι Μαγγίνα

Στο θεατράκι Μαγγίνα Μελισσίων την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, σε μια καλοκαιρινή βραδιά και σε κοινή συνεργασία των δύο Πολιτιστικών Συλλόγων, Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων και των Πελοποννησίων, πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά με τραγούδια που ταξίδευσαν τον κόσμο στο κατάμεστο θεατράκι και απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι υπάρχει μια μερίδα κόσμου που αναζητά την ψυχαγωγία του μέσα από τη ποιότητα της προσφοράς.

Την εκδήλωση με τίτλο «Τραγούδια που μας ταξίδεψαν» άνοιξε το κόσμημα του Δήμου Πεντέλης, η Μικτή Χορωδία και στη συνέχεια η Ορχήστρα με συντελεστές τους άριστα επαγγελματίες μουσικούς και προβολή video wall στα περισσότερα τραγούδια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων Σάββας Βορέας, ο αντιδήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Μουζάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Μούστρης, πρόεδρος του ΟΠΑΘ, Άντα Μπούσουλα και Καίτη Μασμανίδου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γεώργιος Βορέας, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Γεώργιος Μαγιάτης, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρύσα Μπάμπου, το μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Αγνή Ζώη, υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου, το μέλος του Δ.Σ. ΟΠΑΘ Παύλος Σπαντιδέας, ο πρόεδρος του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιουλμπαξέ», Παναγιώτης Γκατζόλης, ο πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου «Λαλητάδες», Βασίλειος Ζευγώλης, και πλήθος κόσμου.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet