Φαντασμαγορική μουσική αίσθηση από τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
Πολιτισμός

Φαντασμαγορική μουσική αίσθηση από τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Ξεκίνησαν οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πεντέλης, εκδηλώσεις που γίνονται σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που απαιτεί αυξημένη φροντίδα σε θέματα υγιεινής, με μια φαντασμαγορική και μαγευτική βραδιά, που χάρισε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος στους θεατές που γέμισαν τον εξωτερικό χώρο του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας.

Κατά την έναρξη, διάρκεια και αποχώρηση από τη συναυλία, ήταν ιδιαίτερα υποδειγματική η τήρηση των μέτρων προστασίας και ασφάλειας του ΕΟΔΥ, που ισχύουν για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Για πάνω από δύο ώρες ο Γιώργος Χατζηνάσιος με το πιάνο του ταξίδεψε τους θεατές της ξεχωριστής αυτής βραδιάς στη μακρά μουσική διαδρομή του στην ελληνική μουσική σκηνή, ερμηνεύοντας μοναδικά τις πιο γνωστές επιτυχίες του, που σημάδεψαν την καριέρα του από τη δεκαετία του ’70. Μαζί του δύο ταλαντούχοι και καταξιωμένοι ερμηνευτές, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Μαίρη Στεφανακίδη και ο δεξιοτέχνης στο μπουζούκι Δημήτρης Σαββαΐδης.

Μία ολοκληρωμένη μουσική παράσταση που απόλαυσε το κοινό που σιγοτραγουδούσε, μαζί με τους ερμηνευτές, όλα τα αγαπημένα τραγούδια του επιτυχημένου μουσικοσυνθέτη.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, οι αντιδήμαρχοι Πεντέλης, Πολιτισμού, Φωτεινή Μαρκαντώνη, Διοικητικού και Πεντέλης, Νατάσα Κοσμοπούλου, Πολιτισμικής Προβολής και Νέας Πεντέλης, Άρτεμις Αργύρη, Περιβάλλοντος, Άντα Μπούσουλα, Καθαριότητας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Βλάσσης Σιώμος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης Ελένη Πολίτη, Ιωάννης Ζώης και Παναγιώτης Κρανιώτης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων, Νίκος Δροσάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Σπύρος Μπόγδανος, ο τοπικός σύμβουλος Μελισσίων Γιώργος Κολοβός, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πεντέλης, Γιώργος Καρβουνάκης, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχος Παναγιώτης Κολλίντζας και ο διευθυντής Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, Ιωάννης Λιανουδάκης.

Η δήμαρχος Πεντέλης, στον σύντομο χαιρετισμό της, ευχήθηκε ένα καλό πολιτιστικό καλοκαίρι, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν φέτος και χαρακτήρισε τις «λίγες και προσεκτικά επιλεγμένες πολιτιστικές βραδιές» που θα διοργανωθούν αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους από το Δήμο Πεντέλης, όπως ο συμβολικός χώρος του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας, ως «μία ευκαιρία, με προσοχή και ασφάλεια να ανταμώσουμε ξανά».

Η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη μετέφερε τον χαιρετισμό του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και εξέφρασε χαρά και ικανοποίηση διότι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ξεκινούν σε έναν τόσο ιδιαίτερο χώρο όπως το Μέγαρο Πλακεντίας.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νεολαίας, Φωτεινή Μαρκαντώνη, παρουσίασε σύντομα τις εκδηλώσεις του Δήμου και τόνισε ότι ο πολιτισμός αποτελεί αξία που αναδεικνύει τη δημιουργική και ευαίσθητη πλευρά του ανθρώπου και για τον λόγο αυτόν αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την πόλη μας.

Η αντιδήμαρχος Διοικητικού και αρμόδια για τη Δ.Κ. Πεντέλης Νατάσα Κοσμοπούλου καλωσόρισε τους παρισταμένους, τόνισε τη σημασία που έχει η τήρηση των μέτρων προστασίας, η οποία ήταν υποδειγματική και ευχαρίστησε αιρετούς και εργαζομένους για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την άψογη διοργάνωση της συναυλίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet