Επιτυχημένη καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε»
Πολιτισμός

Επιτυχημένη καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε»

Ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» διοργάνωσε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 στο θεατράκι Μελισσίων την καλοκαιρινή εκδήλωση των τμημάτων παραδοσιακού χορού, αφιερωμένη σε χορούς, έθιμα και παραδόσεις από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και των Αλησμόνητων πατρίδων… σε μια προσπάθεια να γίνουμε και πάλι όλοι παιδιά…

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ντίλι ντίλι… κι ανεβαίνω στη ροδιά…» ήταν μια εξαιρετική βραδιά με χορευτικά δρώμενα από διάφορα μέρη της Ελλάδος και της Μ. Ασίας. Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με τους υπέροχους χορευτές και χορεύτριες, όλων των ηλικιών που τα απάρτιζαν. Φυσικά εισέπραξαν πολλά χειροκροτήματα από τον πολυπληθές ακροατήριο που είχε κατακλύσει το θεατράκι, από την πλούσια σε θεματολογία παράσταση των επιμελημένων παραδοσιακών χορών, με μια πολύ άψογη εκτέλεση με τις οδηγίες των χοροδιδασκάλων Αθανασίας Σταυροπούλου και του Ιωάννη Γλίνου, τους οποίους ευχαριστούμε παρά πολύ για την καλή δουλεία που επιτελούν στον Σύλλογο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου πατέρας Λουκάς, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Τσουχνικάς, ο δημοτικός σύμβουλος Σεβαστός Βορέας, οι τοπικοί σύμβουλοι Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γεώργιος Μαγιάτης, Νικόλαος Δροσάτος και Κωνσταντίνα Κολοβού, ο πρόεδρος των Πελοποννησίων Νικόλαος Καμπέρης, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Κίκη Μπάρα, μέλη Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων του Δήμου, Χρύσα Μπάμπου και Παύλος Σπαντιδέας, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Σωτήρης Δαγδελένης και ο Κωνσταντίνος Καζάκος χορηγός του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet