Τραγούδια του «Σερ» πλημμύρισαν το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
Πολιτισμός

Τραγούδια του «Σερ» πλημμύρισαν το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Συναυλία – αφιέρωμα με θέμα «Η Ελλάδα του Γρηγόρη» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, στο πλαίσιο της εβδομάδας πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Σεπτέμβριος» που οργανώνει ο Δήμος Πεντέλης. Τα τραγούδια του «Σερ» του ελληνικού τραγουδιού Γρηγόρη Μπιθικώτση ερμήνευσε ο γιος του Γρηγόρη Γρ. Μπιθικώτσης μαζί με τους Apurimac.

Η πολιτιστική αυτή εβδομάδα πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φίλοι Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας».

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για την παρουσία της στην εκδήλωση και για τη στήριξη του πολιτισμού στον Δήμο Πεντέλης και διευκρίνισε ότι «η Πεντέλη, η περιοχή που χάρισε στην ανθρωπότητα το σύμβολο της Δημοκρατίας, τον Παρθενώνα,  είναι ανάγκη να έχει παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα και της Περιφέρειας και αυτό φαίνεται ότι η κα περιφερειάρχης και το γνωρίζει και το στηρίζει. Την ευχαριστούμε».

Στην εκδήλωση που οργάνωσε ο υπεύθυνος για το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας και δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος παρέστησαν, επίσης, η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Εύη Αποστολάκη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Φώτης Χρυσικός και Φωτεινή Βρύνα και οι θεματικοί αντιδήμαρχοι του Δήμου Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα.

Η πολιτιστική εβδομάδα θα συνεχιστεί έως το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet