Ρεσιτάλ ερμηνείας στο ετήσιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Πεντέλης
Πολιτισμός

Ρεσιτάλ ερμηνείας στο ετήσιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Πεντέλης

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Πεντέλης, μια πρωτοβουλία του Δήμου Πεντέλης και του Συλλόγου Πελοποννησίων Μελισσίων. Στο Φεστιβάλ, εκτός της μεικτής χορωδίας του Δήμου, συμμετείχαν και οι χορωδίες Κιλκίς, Αμαρύνθου και Άργους.

Το φάσμα ρεπερτορίου ήταν από τραγούδια γνωστών συνθετών και στιχουργών και οι χορωδίες σε συνεργασία με τους μαέστρους και τους μουσικούς, έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας,  ενθουσιάζοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τον κόσμο που είχε κατακλύσει και τις δύο αίθουσες του Πολιτιστικού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δήμου Πεντέλης Δημοσθένης  Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα,  ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μούστρης, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Γεώργιος Μαγιάτης και Νικόλαος Δροσάτος, ο πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου «Γκιουλ Μπαξέ», Παναγιώτης Γκατζόλης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών – Γκιουλμαξιωτών «ΝΕΑ ΡΟΔΩΝΗ», Χρήστος Κάζος, η υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου Πεντέλης, Αγνή Ζώη, ο στρατηγός ε.α., Χρήστος Τόιλος, καθώς και άλλοι φορείς της πόλης μας.

«Τέτοιες εκδηλώσεις δίνουν ιδιαίτερη διάσταση στη περιοχή μας και φωτίζουν τον πολιτιστικό της πίνακα» σημειώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Μελισσίων, Νικόλαος Καμπέρης, στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet