Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε»
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε»

Ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016, παρουσία του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, του προέδρου του Συλλόγου Παναγιώτη Γκατζόλη και του Διοικητικού Συμβουλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ταβέρνας «Μαγγίνας» στα Μελίσσια.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ο ετήσιος χορός του Συλλόγου με την παρουσία πλήθους κόσμου που είχε κατακλύσει την αίθουσα εκδηλώσεων, αφού μέλη και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν «το παρών» για άλλη μία φορά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου πατέρας Λουκάς, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λίτσα Μπουσίου, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο τοπικός αντιδήμαρχος Μελισσίων Ηλίας Τσουχνικάς, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ Άγγελος Παλαιοδήμος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Μούστρης, Θεόδωρος Αποστολόπουλος και Ηλίας Βιλιώτης και Δημήτρης Μιχαλέλης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Πεντέλης Γιάννης Ζούνης, οι τοπικοί σύμβουλοι Μαίρη Δούκα, Σταυρούλα Λεμπετσόγλου, Γιώργος Μαγιάτης, Νίκος Δροσάτος και Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος των Πελοποννησίων Νίκος Καμπέρης, ο πρόεδρος του ΑΟΜ Νικόλαος Μαυρομάτης, η υπεύθυνη του Δ΄ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων Γιώτα Τσινού, ο κ. Χρήστος Φουφρής, ο πτέραρχος Δημήτριος Τζαμτζής, ο κ. Κωνσταντίνος Καζάκος και ο κ. Αθανάσιος Τσιούμας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η βράβευση από τον δήμαρχο Πεντέλης, στους θεματικούς αντιδημάρχους και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, στους πρώην προέδρους του Συλλόγου, Σωτήριο ΔαγδελένηΓεώργιο Ροσταδάκη, Μάκη Κυβέλο και Δημήτριο Στέλλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet