Πρόσληψη επτά ατόμων στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Πρόσληψη επτά ατόμων στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτώ μηνών), συνολικά επτά ατόμων στην υπηρεσία Καθαριότητας, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα εντός των ορίων του.

Ειδικότερα, ο Δήμος Πεντέλης θα προσλάβει έναν οδηγό απορριμματοφόρων και έξι συνοδούς απορριμματοφόρων – εργάτες καθαριότητας.

ΥπηρεσίαΈδρα υπηρεσίαςΕιδικότηταΔιάρκεια σύμβασηςΑριθμόςατόμων
101Δήμος Πεντέλης(Υπηρεσία Καθαριότητας)ΜελίσσιαΝ. ΑττικήςΔΕ29 Οδηγών Απορριμματοφόρων[Γ΄ (C) κατηγορίας – με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου]8 μήνες1
102Δήμος Πεντέλης(Υπηρεσία Καθαριότητας)ΜελίσσιαΝ. ΑττικήςΥΕ Εργατών Καθαριότητας (Συνοδοί Απορριμματοφόρων)8 μήνες6

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας Καθαριότητας στην ακόλουθη διεύθυνση Καλαμβόκη 2α, Τ.Κ. 15127, Μελίσσια, απευθύνοντάς την στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κ. Μανωλίας Παπαδάκη (τηλ. αριθμοί επικοινωνίας 213 2050078 & 213 2050088).

Έναρξη υποβολής αιτήσεων την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020.

Λήξη Υποβολής αιτήσεων την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή, καθώς ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Επισυνάπτονται:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet