Στα δικαστήρια… πάει η καταγγελία για τη «χωματερή» στο Κοιμητήριο Μελισσίων
Πεντέλη

Στα δικαστήρια… πάει η καταγγελία για τη «χωματερή» στο Κοιμητήριο Μελισσίων

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη «χωματερή» στο Κοιμητήριο Μελισσίων κατέθεσαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή», Αντώνης Φειδοπιάστης, «Μπροστά Μαζί», Λευτέρης Κοντουλάκος και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας.

Στην κοινή εξέδωσαν οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν:

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, αλλά και ανταποκρινόμενοι στον θεσμικό μας ρόλο ως δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πεντέλης, καταθέσαμε στις 9/5/20 στο Α.Τ. Πεντέλης την υπ.αριθ.πρωτ.1016/92/346γ μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, προς τον Εισαγγελέα Πρωτ/κών Αθηνών, από τον οποίον ζητάμε να διερευνήσει εάν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα τα οποία τέλεσαν τυχόν αδίκημα σχετικά με τη δημιουργηθείσα χωματερή στο Κοιμητήριο Μελισσίων από 21/12/2019.

Πριν την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς έγινε δημόσια καταγγελία στα τοπικά ΜΜΕ, καθώς επίσης και αναφορά στο συγκληθέν Δημοτικό Συμβούλιο στις 8/5/20, με θέμα την ενημέρωση ως προς την προετοιμασία του Δήμου εν όψει της αντιπυρικής περιόδου, όπου δεν πήραμε σαφή απάντηση για την εν λόγω χωματερή.

Δυστυχώς, το έσχατο αυτό μέσο ήταν ο μόνος τρόπος μήπως και αφυπνιστεί η επικίνδυνη συνδιοίκηση ΚεχαγιάΠαλαιοδήμου, καθώς η υφιστάμενη κατάσταση μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ένα νέο Μάτι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet