Τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ στον Δήμο Πεντέλης για τα θύματα σε Τουρκία και Συρία προτείνει ο Λ. Κοντουλάκος
Κοινωνία

Τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ στον Δήμο Πεντέλης για τα θύματα σε Τουρκία και Συρία προτείνει ο Λ. Κοντουλάκος

Να διεξαχθεί φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία, προτείνει με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κοντουλάκος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μπροστά Μαζί. Μάλιστα, η ιδέα του είναι να αναμετρηθούν οι βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας του Βόρειου Τομέα και οι αιρετοί – αυτοδιοικητικοί της του Δήμου Πεντέλης.

Ειδικότερα, στην επιστολή του προς την πρόεδρο του Σώματος ο Λ. Κοντουλάκος αναφέρει:

«Κυρία πρόεδρε, μετά τον καταστροφικό σεισμό στην γείτονα χώρα Τουρκία και αφού ακόμα και αυτή την ώρα έχουν καταμετρηθεί πάνω από 15.000 συνάνθρωποι μας νεκροί και δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα είναι θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια, θεωρώ καθήκον μας να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ώστε να  συγκεντρώσουμε υλικά και αγαθά που σίγουρα ο γειτονικός λαός θα χρειάζεται.

Ως Δήμος Πεντέλης συγκεντρώνουμε πράγματα, αλλά ίσως δεν φτάνει μόνο αυτό το διήμερο.

Σας καταθέτω μια πρόταση μου, που πιστεύω θα βοηθήσει.

Να διοργανώσουμε ένα αγώνα μπάσκετ μεταξύ βουλευτών Βόρειου Τομέα (όλων των κομμάτων) και αιρετών – αυτοδιοικητικών του Δήμου Πεντέλης, παράλληλα πριν την έναρξη του αγώνα οι τοπικές ομάδες μπάσκετ θα μπορούν να μας προσφέρουν ένα θέαμα δεξιοτήτων των αθλητών τους ( βολές, τρίποντα κ.λπ).

Κατά την είσοδο θα φέρνουν όλοι ότι επιθυμούν βάση της λίστας που θα ζητήσει ο δήμος μας για τον δοκιμαζόμενο λαό τη Τουρκίας.

Με αυτό τον τρόπο πιστεύω πως έχουμε ένα χώρο ως τόπο συγκέντρωσης κατάλληλο, αλλά και πολλούς συμπολίτες μας που θα έρθουν να απολαύσουν το θέαμα και να προσφέρουν για τους γείτονες μας που δοκιμάζονται από τον καταστροφικό εγκέλαδο.

Αν βρίσκετε την ιδέα μου ελκυστική είμαι πρόθυμος για να την συζητήσουμε και να την διανθίσουμε ώστε να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet