Χωματουργικές εργασίες στα «μουλωχτά» στον ΣΜΑ Μελισσίων καταγγέλλουν περιβαλλοντικοί σύλλογοι
Κοινωνία

Χωματουργικές εργασίες στα «μουλωχτά» στον ΣΜΑ Μελισσίων καταγγέλλουν περιβαλλοντικοί σύλλογοι

Ένταση χωματουργικών εργασιών διαπιστώθηκε την Πέμπτη 25/2 από μέλη Περιβαλλοντικών Συλλόγων στον προοριζόμενο για Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) χώρο στο Κοιμητήριο Μελισσίων.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος της Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου, μέλη του οποίου βρέθηκαν στον χώρο, υπήρχαν χωματουργικά μηχανήματα χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας, τα οποία εγκατέλειψαν οι χειριστές τους μόλις διαπίστωσαν την παρουσία εκπροσώπων των περιβαλλοντικών συλλόγων που αντιτάσσονται στη δημιουργία του ΣΜΑ. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, πηγαινοέρχονταν φορτηγά και εναπόθεταν προϊόντα εκσκαφών, χωρίς καμία επίβλεψη.

«Οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και η δήμαρχος εξαφανισμένοι. Το Αστυνομικό Τμήμα χωρίς περιπολικό και ο διαχρονικός δημοτικός εργολάβος της νύχτας σε πλήρη ασυδοσία. Κάποιοι κατάλαβαν ότι χωροθέτηση δεν σημαίνει και άδεια κατασκευής των απαραίτητων έργων και επιχειρούν τη διαμόρφωση του χώρου στα μουλωχτά. Οψόμεθα» αναφέρει ο Σύλλογος Ρεματιάς.

Εν τω μεταξύ, οι συνεργαζόμενοι περιβαλλοντικοί σύλλογοι συνεχίζουν την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής με διανομή ανακοινώσεων την Κυριακή 28/2, στις 11.00, στην πλατεία Νέας Πεντέλης και στις 12.00 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, στα Μελίσσια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet