«Κυριακίδεια 2021» στους δρόμους της Φιλοθέης στις 21 Νοεμβρίου
Αθλητισμός

«Κυριακίδεια 2021» στους δρόμους της Φιλοθέης στις 21 Νοεμβρίου

Το αγώνα δρόμου επί δημοσίας οδού 10 χιλιομέτρων «Κυριακίδεια 2021» διοργανώνουν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στις 10:00, ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης και ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Σ. Κυριακίδης».

Οι αγώνες διοργανώνονται στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη, ενός από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού, Πανελληνιονίκη και Βαλκανιονίκη στα 10.000 μέτρα και στον Μαραθώνιο δρόμο, καθώς επίσης νικητή του διεθνούς Μαραθωνίου της Βοστόνης το 1946. Ο τιμώμενος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Α.Ο. Φιλοθέης και επί σειρά ετών διευθυντής του γυμναστηρίου, το οποίο σήμερα φέρει το όνομά του.

Η διαδρομή των 10.000μ. αφορά στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων – Ανδρών – Γυναικών και Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών. Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των επιμέρους ηλικιακών κατηγοριών.

Στον πρώτο νικητή-τρια κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο. Στους τρεις πρώτους νικητές-τριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet