Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Α.Ε. Ψυχικού και Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ψυχικού
Αθλητισμός

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Α.Ε. Ψυχικού και Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ψυχικού

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη ανάμεσα στα δύο ιστορικά σωματεία του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, με πλούσια και μακρόχρονη αθλητική αλλά και κοινωνική προσφορά.

Ειδικότερα, η Αθλητική Ένωση Ψυχικού (AEΨ), η ομάδα μπάσκετ της Α2 Εθνικής, και ο ιστορικός από το 1928 Ποδοσφαιρικός Όμιλος του Ψυχικού (ΠOΨ) ενώνουν δυνάμεις. Την ιδέα αυτής της συνεργασίας είχε ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης και την ασπάστηκαν και υλοποίησαν άμεσα ο πρόεδρος της ΑΕΨ, Κρίτος Νεόφυτος και ο πρόεδρος του ΠΟΨ, Γιάννης Πετρίδης, προάγοντας με αυτόν τον τρόπο το πνεύμα ενότητας στο Προάστιο.

Οι πρόεδροι των δύο αθλητικών σωματείων, μαζί με εκπροσώπους τους, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο θεμάτων Αθλητισμού, Χαράλαμπο Μπονάτσο, και έθεσαν ως κοινό παρονομαστή -πέρα από την πολύχρονη υπηρεσία τους στον αθλητισμό και την τοπική κοινωνία- τη συνεργασία τους στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

«Το σημερινό γεγονός αποτελεί μια ιστορική στιγμή για την περιοχή μας που σπάει τα τοπικά σύνορα, προάγει την εξωστρέφεια και προβάλλει τη σύγχρονη φιλοσοφία του Δήμου μας και των δύο Σωματείων, που θέτει ως κορωνίδα ενάντια σε κάθε προσωπικό όφελος την ενίσχυση του αθλητικού ιδεωδους για τη μεγιστοποίηση της ωφέλειας όλων των παιδιών της περιοχής μας» ανέφερε σχετικώς ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet