Ξεκίνησαν οι εγγραφές/επανεγγραφές στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού – Κολυμβητήριο
Αθλητισμός

Ξεκίνησαν οι εγγραφές/επανεγγραφές στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού – Κολυμβητήριο

Από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές/επανεγγραφές για το Κολυμβητήριο Ν. Ψυχικού. Το κολυμβητήριο θα λειτουργεί με πλήρες ωράριο 8:00-21:30 και με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν. Η χρήση του κολυμβητηρίου θα γίνεται κατόπιν ραντεβού μέσω της σχετικής πλατφόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.okapa.gr με χρήση των ζωνών ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να κλείσουν ραντεβού πρέπει πρώτα να έχουν κάνει τη σχετική εγγραφή στη γραμματεία. Οι εγγραφές/επανεγγραφές θα γίνονται στη γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ρήγα Φεραίου και Μπουμπουλίνας, Νέο Ψυχικό) καθημερινά (εκτός Σαββάτου), από Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:00 έως 20:00. Οι πληρωμές στη γραμματεία του αθλητικού κέντρου γίνονται μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας. Η εγγραφή θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση όλων των απαραίτητων κατά περίπτωση δικαιολογητικών. 

Έναρξη εγγραφών για παιδικά προγράμματα κολύμβησης 

Από Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές για τα παιδικά προγράμματα κολύμβησης του ΟΚΑΠΑ. Πριν την εγγραφή προηγείται συνάντηση με τους προπονητές για ενημέρωση σχετικά με τα ωράρια, τα τμήματα και τη διαθεσιμότητα. 

Οι εγγραφές γίνονται στη γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, Νέο Ψυχικό) καθημερινά (εκτός Σαββάτου) και ώρα 08:00 έως 20:00, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (πληροφορίες τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας: 210 6728043). Οι πληρωμές στη γραμματεία γίνονται μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας. Η εγγραφή θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση όλων των απαραίτητων κατά περίπτωση δικαιολογητικών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.okapa.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet