Σπουδαίες αθλήτριες του κλασικού αθλητισμού συμμετείχαν στο 24ο Filothei Women Gala στο στάδιο «Στ. Κυριακίδης» στη Φιλοθέη
Αθλητισμός

Σπουδαίες αθλήτριες του κλασικού αθλητισμού συμμετείχαν στο 24ο Filothei Women Gala στο στάδιο «Στ. Κυριακίδης» στη Φιλοθέη

Για 24η χρονιά, το Filothei Women Gala γέμισε με κορυφαίες αθλήτριες, σε μια ξεχωριστή διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν μόνο γυναίκες αθλήτριες από όλον τον κόσμο. Αθλήτριες που οι διακρίσεις τους ξεπερνούν το τοπικό επίπεδο και φτάνουν σε εθνικό και παγκόσμιο. 

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης παρακολούθησε τους αγώνες στο στάσιο «Στ. Κυριακίδης» στη Φιλοθέη και τόνισε: «Υποδεχόμαστε κορυφαίες αθλήτριες του κλασικού αθλητισμού, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να θαυμάσουν από κοντά τις πρωταγωνίστριες του παγκόσμιου στίβου, όπως η δικιά μας Κατερίνα Στεφανίδη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια». 

Το Filothei Women Gala ανήκει στην κατηγορία Silver της σειράς Continental Tour και διεξάγεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας (WA) και της Ευρωπαϊκής (EAA) Ομοσπονδίας, του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) και το διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης, με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet