Γιάννης Σίνης και Βασίλης Μουράτος στην Α.Ε. Ψυχικού
Αθλητισμός

Γιάννης Σίνης και Βασίλης Μουράτος στην Α.Ε. Ψυχικού

Η διοίκηση της Α.Ε. Ψυχικού, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας, ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Σίνη.

Ο 25χρονος, ύψους 2,06μ. σέντερ-φόργουορντ, προέρχεται από το κολέγιο του Σαν Ντιέγκο, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Basket League, αρχικά με το Ρέθυμνο και εν συνεχεία με την Καβάλα.

Την περασμένη σεζόν στάθηκε άτυχος, λόγω τραυματισμού στο γόνατο και φέτος φιλοδοξεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βοηθήσει το Ψυχικό να πετύχει τους αγωνιστικούς του στόχους.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα προχώρησε και στην απόκτηση του Βασίλη Μουράτου από τον Ολυμπιακό, υπό τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο 19χρονος γκαρντ, που φορούσε τις δύο τελευταίες σεζόν την ερυθρόλευκη φανέλα, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στους Αγίους Αναργύρους.

Όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική U18 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015, το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική U16 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2013 και την 4η θέση με την U19 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet