Εντός έδρας ήττα για τον Π.Ο. Ψυχικού από το Π. Φάληρο με 0-2
Αθλητισμός

Εντός έδρας ήττα για τον Π.Ο. Ψυχικού από το Π. Φάληρο με 0-2

Νέα ήττα για τον Π.Ο. Ψυχικού στην τέταρτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, η οποία τον διατηρεί καθηλωμένο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 2 βαθμούς.

Η ομάδα των «Βορείων», παίζοντας στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου, γνώρισε την ήττα από το πολύ δυνατό Παλαιό Φάληρο με σκορ 0-2, που «καθάρισε» το παιχνίδι μέσα στο τελευταίο 20λεπτο.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι δύο αντίπαλοι εμφανίζοντας ισορροπημένοι, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάποια φάση που να… μύριζε γκολ. Τελικώς, στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Π. Φαλήρου πήραν την πρωτοβουλία και στο 73΄ κέρδισαν πέναλτι με τον Κωνσταντινίδη (για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα), το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ντόνε. Οι ίδιοι παίκτες ήταν πρωταγωνιστές και του δεύτερου τέρματος, με τον Ντόνε να δίνει άψογη «ασίστ» στον Κωνσταντινίδι και ο τελευταίος να στέλνει την μπάλα με υποδειγματικό πλασέ στα αντίπαλα δίχτυα.

Διαιτητής ήταν ο Αργυρός, με βοηθούς τους Γιαννόπουλο και Κουντουρέλλη.

Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Χρανιώτης, Βερόπουλος, Καπάνταης (64΄ Ζουλαλί), Κωνσταντάτος, Μ. Παπαδόπουλος, Μπραχιμλάρι, Γούλας, Κουκουμαφτσής (77΄ Πατέλης), Ναστούλης, Καρυστινός (82΄ Μπέκα), Σίκας

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Βλάμης, Τοπάλλι (46΄ Λουμίδης), Κοθράς, Καραγιαλάνης, Ασλανίδης, Παπανδρέου (81΄ Μεμπελίκας), Μαρούσης, Τρυφωνίδης (63΄ Γκιόλας), Ντόνε, Κωνσταντινίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet