Ήττα του Π.Ο. Ψυχικού από τον Αστέρα Ζωγράφου
Αθλητισμός

Ήττα του Π.Ο. Ψυχικού από τον Αστέρα Ζωγράφου

Σαφώς ανώτερη, η ομάδα του Αστέρα Ζωγράφου επικράτησε του Π.Ο. Ψυχικού με σκορ 3-1 στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Σπυρόπουλου στο 17΄ και του Χατζησπύρου στο 33΄, ενώ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 70΄, ο Μπεθάνης τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Οκτώ λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη, δίνοντας φάουλ εκτός της μεγάλης περιοχής, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Λεοντίου, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Τελικώς, η ομάδα των «Βορείων» κατάφερε απλώς να μειώσει το σκορ σε 3-1 με γκολ του Σφήκα στο 90΄ + 4΄. Κάπου εκεί, μάλιστα, «άναψαν τα αίματα», καθώς οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρηθηκαν έντοντα θεωρώντας ότι ο Λέκκας πάτησε στο κεφάλι τον Γούλα, αλλά ευτυχώς το επεισόδιο δεν έλαβε μεγάλη έκταση.

Διαιτητές: Σύψας, Κατοίκος, Λ. Τσολακίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Λέκκας, Μαρκεσίνης (66’ Κουμαριανός), Ορφανός, Κυριαζής, Εξηντάρης, Παπαθανάσης, Λαζάρου (58’ Στραβοδήμος), Χατζησπύρος, Μπεθάνης (80’ Ευθυμίου), Σπυρόπουλος, Καραμάνος.

Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ: Χρανιώτης, Παπαπέτρου, Βερρόπουλος (46’ Σφήκας), Κωνσταντάκος, Πατέλης, Βραχιμλάρι, Πέκα (46’ Ναστούλης), Παπαδόπουλος, Γούλας, Καρυστινός (46’ Λεοντίου), Ζιλάλι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet