Η Α.Ε. Ψυχικού γιόρτασε τα 31 χρόνια λειτουργίας της
Αθλητισμός

Η Α.Ε. Ψυχικού γιόρτασε τα 31 χρόνια λειτουργίας της

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ, η γιορτή που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Ψυχικού για τη συμπλήρωση των 31 χρόνων λειτουργίας της.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Ερωτόκριτος Νεόφυτος, εκ μέρους του Δ.Σ., απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, στον οποίο αναφέρθηκε στην ιστορία του Σωματείου και την ίδρυσή του από τον Δημήτρη Χουλιαράκη, καθώς επίσης και στην προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση και το προσωπικό της Αθλητικής Ένωσης για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου λειτουργίας των Ακαδημιών της.

Στην συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ. τίμησαν με συμβολικό δώρο τον κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο για την πολυετή πολύπλευρη προσφορά του στο Σωματείο και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι επιδείξεις των Ακαδημιών, όπου οι μικροί αθλητές, μαζί με τους παίκτες της Ανδρικής ομάδας, απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα, το μπάσκετ.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός όπου κληρώθηκαν δύο κάρτες διαρκείας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, στα παιδιά που έλαβαν μέρος στις επιδείξεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΕΨ Έφη Νεστορίδη, Θεόδωρος Μπούρας, Νίκος Χουλιαράκης, Μαρίνος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος-Γεράσιμος Μαζαράκης, Ιάκωβος Δρούγκας, καθώς και ο  πρόεδρος της Εξελεκτικής Επιτροπής Ηλίας Μήτσιος.

Την δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Βύρων Σαμαρόπουλος και η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ψυχικού Εβελίνα Παλτζόγλου.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης επιμελήθηκε το μέλος του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Βελίσσα Μουχλή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet