616 παιδιά έτρεξαν στον «Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών» Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού
Αθλητισμός

616 παιδιά έτρεξαν στον «Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών» Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Μικρά παιδιά από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού συμμετείχαν για πέμπτη συνεχή χρονιά στους «Αγώνες Δρόμου Μικρών Παιδιών» που διεξήχθησαν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 κατά τη διάρκεια του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Η φετινή συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενη και ο αγώνας στέφτηκε, σύμφωνα με τον Δήμο,  από απόλυτη επιτυχία και κυρίως με ασφάλεια.

Στον αγώνα, απόστασης 500 μέτρων, έλαβαν μέρος 616 παιδιά από όλα τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου (δημόσια και ιδιωτικά) από την Α μέχρι και τη Στ Δημοτικού. Για πρώτη χρονιά συμμετείχαν και παιδιά νηπιαγωγείων.

Οαγώνας διεξήχθη επί της Μαραθώνιας Διαδρομής, λίγο πριν τη διέλευση του πρώτου Μαραθωνοδρόμου από το Νέο Ψυχικό, και σε δύο σκέλη:

  • 1ο σκέλος: αγόρια και κορίτσια Α, Β & Γ τάξης Δημοτικού.
  • 2ο σκέλος: αγόρια και κορίτσια Δ, Ε & Στ τάξης Δημοτικού.

Στους τρεις πρώτους ανά κατηγορία δόθηκαν βραβεία, μετάλλια και από ένα tablet, προσφορά του χορηγού του αγώνα Groupama Ασφαλιστική, και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον αγώνα, μετάλλια.

Στον αγώνα, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης,  ο δήμαρχος Διόν Ολύμπου Κωνσταντίνος Δημόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Βύρων Σαμαρόπουλος και Γιώργος Παπαχρόνης, η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΦΙΨ Σόφη Ζαφρακοπούλου και ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Παπαγεωργίου.

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού ευχαριστεί:

  • Τους γυμναστές του Δήμου, Μιχάλη Δήμα, Ηλία Τραυλό, Ναταλία Καπουσίζη, Φαίη Ζάχου, Δήμητρα Ζάχου, Θοδωρή Λιακόπουλο και Βιβή Κώτσου.
  • Τους εθελοντές από το ΙΒ της Ιονίου Σχολής.
  • Τους γυμναστές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου που συνόδευσαν τα παιδιά στον αγώνα.
  • Τον γυμναστή της Ιονίου Σχολής κ. Αντωνόπουλο Κώστα & τον  Γυμναστή του Κολλεγίου Αθηνών κ. Θοδωρή Γραμματικόπουλο που ήταν και οι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή του αγώνα μικρών παιδιών από τον ΣΕΓΑΣ,
  • Την Τροχαία Αγίας Παρασκευής.
  • Τους χορηγούς του αγώνα Groupama Ασφαλιστική & Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, που προσέφεραν, ο πρώτος 12 tablet για τους νικητές των κατηγοριών και ο δεύτερος νερά και πορτοκαλάδες για όλους.

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, υπεύθυνος της διοργάνωσης Γιώργος Παπαχρόνης ευχαριστεί τους συνεργάτες του εργαζόμενους στη Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου, οι οποίοι από τα ξημερώματα της Κυριακής δούλεψαν ώστε να παραδώσουν τον χώρο έτοιμο για τον αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet