2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Αθλητισμός

2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο σύλλογος Π.Ο. Ψυχικού διοργανώνει το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων «Γιάννης Δακτυλάς» το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Φέτος, θα συμμετέχουν όλα τα Δημοτικά Σχολεία Νέου Ψυχικού, Ψυχικού και Φιλοθέης (δημόσια και ιδιωτικά), ξεπερνώντας, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τον αριθμό των 450 αγωνιζομένων μαθητών ηλικίας από 6 έως 11 ετών, στο Τουρνουά που αποτελεί πλέον θεσμό στην ευρύτερη περιοχή, ως πρωτοβουλία του «Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ψυχικού», τα μέλη του οποίου έχουν αναλάβει το σύνολο της οργανωτικής λειτουργίας.

Στόχος του Συλλόγου είναι, να εμφυσήσειε τα οφέλη του αθλήματος ποδοσφαίρου στα νέα παιδιά, καλλιεργώντας την ευγενή άμιλλα, τη διαδικασία επίτευξης στόχων και την ομαδική συνεργασία σε συνδυασμό με τη σωματική τους βελτίωση. «Εργαζόμαστε ώστε, το επίπεδο υπηρεσιών προς όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας την κοινωνική διάσταση των δραστηριοτήτων του συλλόγου ως πάγια αξία μας και τη συνεχή ενίσχυση του ρόλου μας ως πρότυπου αθλητικού σωματείου στον χώρο του ποδοσφαίρου» τονίζεται στην ανακοίνωση..

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο 5×5 του 1ου Γυμνασίου Νέου Ψυχικού, ως ςξής:

  • 10-11-12/5/2018 (Α΄ φάση) και
  • 17-18-19/5/2018 (Β΄φάση).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet