Εγκρίθηκε η Μελέτη για τη νέα παιδική χαρά στην πλ. Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό
Κοινωνία

Εγκρίθηκε η Μελέτη για τη νέα παιδική χαρά στην πλ. Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό

Νέα παιδική χαρά σχεδιάστηκε για την πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή Φιλοθέης-Ψυχικού, η οποία αναφέρει ότι το Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο του ΥΠ.ΕΝ. ενέκρινε ομόφωνα τη Μελέτη.

Η διοίκηση του Δήμου επισημαίνει πως το έργο περιλαμβάνει:

  • Ενοποίηση του χώρου με περιμετρικό ποδηλατοδρόμιο.
  • Νέα όργανα και έναν πύργο ύψους 8μ. ποικίλων δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Μελέτη την Τρίτη (1/12) περνάει από το Τοπικό Συμβούλιο Νέου Ψυχικού, στη συνέχεια από το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλοθέης-Ψυχικού και τέλος γίνεται η δημοπράτησή της, ορίζοντας μέσα σε 12 μήνες να δοθεί στα παιδιά.

«Η ζωή στον Δήμο μας συνεχίζει να αλλάζει με έργα! Εδώ και δεκαετίες, χιλιάδες Νεοψυχικιώτες μεγάλωσαν στην παιδική χαρά της πλατείας Ελευθερίας, η οποία είχε για πολλά χρόνια παραμεληθεί. Σήμερα ο Δήμος μας, τηρώντας τις δεσμεύσεις του, ετοιμάζει να παραδώσει στις επόμενες γενιές, μια πλήρως ασφαλή και πανέμορφη παιδική χαρά με ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Μια σύγχρονη πρόταση για τους μικρούς μας δημότες Σύντομα θα έρθει και η πρόταση για ανάπλαση και όλης της πλατείας. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά μέσα από την καρδιά μας όλους όσους καθημερινά και πυρετωδώς καταθέτουν ψυχή για να είναι ο Δήμος μας ένα προάστιο πρότυπο για κάθε οικογένεια», καταλήγει ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet