Καλοκαίρι 2021 – Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού
Πολιτισμός

Καλοκαίρι 2021 – Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού φιλοξενεί μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και εγκαινιάζει το «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΨΥΧΙΚΟΥ» με δωρεάν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και προβολές ταινιών. 

Ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, ανακοινώνοντας το «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ» επεσήμανε:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου να αναγγείλω ότι ο Δήμος μας υποδέχεται σημαντικούς εκπροσώπους του θεάτρου και της μουσικής με καλλιτεχνικές προτάσεις για μικρούς και μεγάλους. Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε χώρους του Δήμου εντελώς δωρεάν και με τήρηση αυστηρών υγιεινομικών πρωτοκόλλων. Σας περιμένουμε να απολαύσετε παιδικό θέατρο και συναυλίες, κωμωδίες για μεγάλους και παράλληλα κινηματογραφικές προβολές».

Σε όλες τις παρακάτω εκδηλώσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην είσοδο, έως την κάλυψη του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών.

Πρόγραμμα

Πέμπτη 24 Ιουνίου – Cine Φιλοθέη – Ώρα: 20:00

«Έρχεσαι Μαζί Μου;» – Το παραμύθι με τα παραμύθια, της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Θεατρικό αναλόγιο με παραμυθένιες ζωγραφιές της Χριστίνας Κουλουμπή, με πιάνο, κιθάρα και τραγούδια. Μη νομίζετε πως είναι ένα παραμύθι σαν όλα τα άλλα. Είναι το παραμύθι των παραμυθιών, μια καταπληκτική ιστορία της Κάρμεν Ρουγγέρη, με ήρωα ένα συγγραφέα. Ένα νέο παιδί, με τη βοήθεια της καλής του νεράιδας και των ηρώων παλιών παραμυθιών, όπως η Κοκκινοσκουφίτσα, η Ωραία Κοιμωμένη, η Κολοβή Αλεπού, ο Αυτοκράτορας, η Κακιά Βασίλισσα, ο Σκρουτζ, ο Βαρόνος Μινχάουζεν, η Χαλιμά, ο Δον Κιχώτης, ο Πινόκιο, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το δικό του πρώτο παραμύθι. Θα τα καταφέρει;

Συντελεστές: Χριστίνα Κουλουμπή, Πέτρος Γάλλιας, Ελένη Ζιώγα, Νεκτάριος Φαρμάκης, Στέφανος Βαρελάς, Κάρμεν Ρουγγέρη.

Πέμπτη 1 Ιουλίου – Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού – Ώρα 20:30

«Ο Καραγκιόζης στην επανάσταση»

Η Palco comedia σε συνεργασία με το θέατρο σκιών Θανάση Λιούνη, θα παρουσιάσει την σπαρταριστή κωμωδία θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης στην επανάσταση». Μεταφερόμαστε στο 1821, όπου όλοι οι ήρωες, μαζεύονται στην παράγκα του Καραγκιόζη και από εκεί ξεκινά η επανάσταση και η αντίσταση προς τον εχθρό. Μια ιστορική αλλά και διασκεδαστική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Σάββατο 10 Ιουλίου – Παιδική Χαρά δίπλα στο Οικολογικό Πάρκο – Ώρα 21:00

Βραδιά Ελληνικής Μουσικής με το μουσικό σχήμα ΕΥΗΧΟΝ στο οποίο συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Γιώργος Πασσαρής, Μαρία Τσάμη, Κατερίνα Γουγουστάμου, Αχιλλέας Γουγουστάμος και Βασίλης Μαντόγλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet