Υποβολή ενστάσεων για την «Άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης» στο Ο.Τ.137 της Δ.Ε. Ψυχικού
google.com/maps
Κοινωνία

Υποβολή ενστάσεων για την «Άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης» στο Ο.Τ.137 της Δ.Ε. Ψυχικού

Με το υπ’ αρ. πρωτ. 97679/2020 έγγραφο, διαβιβάσθηκε στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού η Γνωμοδότηση του ΣΥΠΟΘΑ της Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών (6ο Πρακτικό της 10ης, 21/11/2019 Συνεδρίασης) και το συνοδεύον αυτή διάγραμμα, με αντικείμενο την «Άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης» με τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 137 της Δ.Ε. Ψυχικού Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, σε εκτέλεση της υπ’ αρ. 1107/2001 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Με την ως άνω γνωμοδότηση του ΣΥΠΟΘΑ της Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών προτείνεται η κατάργηση του κοινοχρήστου-κοινωφελούς χαρακτήρα του επίμαχου χώρου, φέροντος και δασικό χαρακτήρα και η μετατροπή του σε οικοδομήσιμο.

Η διοίκηση καλεί τους δημότες Φιλοθέης-Ψυχικού να υποβάλουν τυχόν αντιρρήσεις ή ενστάσεις.

Η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων και ενστάσεων ορίζεται έως την 26η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα, ενώ οι ενστάσεις υποβάλλονται εγγράφως στο Πρωτόκολλο του Δήμου.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων θα ακολουθήσει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου όπου ο Δήμος θα εκφέρει εμπεριστατωμένη γνωμοδότηση επί του υποβληθέντος σχεδίου τροποποίησης, αφού λάβει υπόψιν και τις απόψεις των δημοτών και των ενστάσεων. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet