Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού στις 31/3
Κοινωνία

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού στις 31/3

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και η διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για την κάλυψη αναγκών που έχουν προκύψει λόγω «COVID-19», σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αίματος του «Λαϊκού», την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 από τις 09.00 έως τις 13.00, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού.

Η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα γίνει υπό τον έλεγχο και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων.

«Έχουμε ευθύνη απέναντι στο συνάνθρωπό μας που κινδυνεύει. Προσφέρουμε ένα δώρο πολύτιμης αξίας. Στήριξε την προσπάθειά μας. Αφιέρωσε και εσύ δέκα λεπτά από τη ζωή σου για να δώσεις αίμα, να σώσεις μια ζωή! Η Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας χρειάζεται τη στήριξή σου, καθώς η έλλειψή μας είναι μεγάλη! Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 60 φιάλες για να υπάρξει επάρκεια αίματος για όποιον το χρειαστεί. Να είσαι εκεί για τον άλλο. Δώσε αίμα. Μοιράσου τη ζωή!» αναφέρει ο Δήμος στη σχετική πρόσκλησή του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον τηλ. αριθμό 213 2014625. Απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΜΚΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet