Έρανος για την ενίσχυση άπορης οικογένειας στο Ν. Ψυχικό
Κοινωνία

Έρανος για την ενίσχυση άπορης οικογένειας στο Ν. Ψυχικό

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλοθέης-Ψυχικού τέθηκε η συζήτηση του θέματος της οικονομικής ενίσχυσης μιας άπορης οικογένειας από το Νέο Ψυχικό. Ο Δήμος, όπως ενημερώνει, έχει την πρόθεση και τη διάθεση να βοηθήσει, αλλά το μεγαλύτερο επιτρεπτό ποσό που νομιμοποιείται να δώσει δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 1.000 ευρώ. Έτσι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου Ν. Ψυχικού, με ομόφωνη απόφαση και σύμφωνα με το πλαίσιο που ορίζει το καταστατικό του, συνδράμει το έργο της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, συμφωνόντας στην ενίσχυση της οικογένειας που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς και οι δύο γονείς είναι άνεργοι και το τρίχρονο παιδί τους έχει πρόβλημα υγείας.

Απευθυνόμενος στα αλληλέγγυα αισθήματα των πολιτών για τη διενέργεια εράνου, ο σύλλογος παραθέτει τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού του, όπου μπορούν όσοι θέλουν να καταθέσουν την όποια οικονομική ενίσχυση:

Αριθμός Λογαριασμού ΜΕΟ/Τράπεζα Eurobank: 00260238210101567867.

Αιτιολογία στην κατάθεση οποιουδήποτε ποσού: Υπέρ ενίσχυσης οικογένειας.

«Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε. Ας ανοίξουμε τα πορτοφόλια μας και τις καρδιές μας!» αναφέρει ο σύλλογος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κοινωνική λειτουργό της υπηρεσίας Πρόνοιας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού στον τηλ. αριθμό 210 6724137 και στα μέλη του Δ.Σ.του ΜΕΟ στους τηλ. αριθμούς 6972 266417, κ. Σοφία Μαστρογιωργάκη και 6936 057357, κ. Νταίζη Κωνστάν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet