Αγοράζω ένα βιβλίο… βοηθάω τα αδέσποτα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Αγοράζω ένα βιβλίο… βοηθάω τα αδέσποτα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Αγοράζω ένα βιβλίο… βοηθάω τα αδέσποτα το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στην Α΄ πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell).

Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά βιβλία από 1 ευρώ για την προστασία των αδέσποτων στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού.

Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία διοργανώνεται από τη Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (ΖΩΦΙΨΥ), προσφέρεται μεγάλη συλλογή από βιβλία σε εξαιρετικά, σύμφωνα με την Ένωση, χαμηλές τιμές. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Φιλοζωικής Ένωσης Προστασίας Αδέσποτων του Δήμου, γι΄ αυτό, όπως τονίζει η ΖΩΦΙΨΥ, η παρουσία και η στήριξη των πολιτών είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προσπάθειά της.

Η ΖΩΦΙΨΥ είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία που αποτελείται μόνο από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, που είχε ξεκινήσει το 1994. Στόχος της Ένωσης είναι να βρει σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι΄ αυτό τα στελέχη της έχουν επιλέξει να μην ακολουθούν τη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 17:00 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 16:00.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μαίρη Κιτροέφ καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 6937 938107 ή αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνσης [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet