«Αθανάσιος Γκαβέλας» ονομάστηκε το κλειστό γυμναστήριο στο 1ο Λύκειο Ψυχικού
Αθλητισμός

«Αθανάσιος Γκαβέλας» ονομάστηκε το κλειστό γυμναστήριο στο 1ο Λύκειο Ψυχικού

Το 1ο Λύκειο Νέου Ψυχικού τίμησε τον απόφοιτο του και «χρυσό» Παραολυμπιονίκη και παγκόσμιο ρέκορμαν στα 100μ. Νάσο Γκαβέλα δίνοντας το όνομα του στο Κλειστό Γυμναστήριο μετά από απόφαση του Συμβουλίου του Σχολείου, της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και της ΔΕΠ.

Σε ένα γεμάτο από μαθητές γυμναστήριο, με την παρουσία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, του προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των γονέων του Νάσου και του προπονητή του Νέστορα, ο Νάσος συγκινημένος αναφέρθηκε στα μαθητικά του χρόνια στο σχολείο αυτό, στον γυμναστή του, στην αγάπη των γονέων του και στο εσωτερικό φως και στη θέλησή του που τον καθοδηγούν στη ζωή του.

«Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη στήριξη από τη πρώτη στιγμή του Δήμου, και μάλιστα έκανε ειδική μνεία και στο άτομο μου και τον ευχαριστώ θερμά γι αυτό» αναφέρει ο δήμαρχος Δ. Γαλάνης.

«Το φως που του στέρησε ο Θεός – δίνοντας του όμως απλόχερα εσωτερική δύναμη – ας γίνει φωτεινό παράδειγμα σε όλους μας» σημειώνει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet