Βιότοπους για τα ζωάκια τους έφτιαξαν τα παιδιά των Βιωματικών Ομάδων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Βιότοπους για τα ζωάκια τους έφτιαξαν τα παιδιά των Βιωματικών Ομάδων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Με το σύνθημα «Αγαπάμε, σεβόμαστε, φροντίζουμε το περιβάλλον» τα παιδιά των Βιωματικών Ομάδων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού καθάρισαν τη θάλασσα και έφτιαξαν όμορφους βιότοπους για τα ζωάκια τους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6).

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, τα παιδιά βρήκαν λύσεις για πιο όμορφη και αρμονική ζωή στον κόσμο, έδωσαν φωνή στα πλάσματα της γης και αποφάσισαν ότι η συνεργασία και η ποδηλατάδα πάνε μαζί. Μάλιστα, προσκάλεσαν τους γονείς τους στην Ομάδα, τους είπαν τα σχέδιά τους και μαζί τους δημιούργησαν τις πιο όμορφες φωλιές για τα πουλιά του πάρκου στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού. «Θυμηθείτε, στην επόμενη βόλτα σας να έχετε μερικά σποράκια μαζί σας για τα πουλιά του κήπου μας», υπογραμμίζει η δημοτική αρχή, απευθυνόμενη προς τα παιδιά.

Τα βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα ολοκληρώνουν τον φετινό τους κύκλο και προσκαλούν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα φετινά Εργαστήρια μαζί με τους γονείς τους σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι έκπληξη.

Τέλος, σημειώνεται ότι λόγω της αργίας του Αγ. Πνεύματος, δεν θα πραγματοποιηθούν τα Εργαστήρια το Σάββατο 11/6 και την Κυριακή 12/6.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet