Βοήθεια σε οικογένεια με πολλαπλά οικονομικά προβλήματα από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

Βοήθεια σε οικογένεια με πολλαπλά οικονομικά προβλήματα από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού ενημερώνει ότι η διοίκηση σε συνεργασία με τους κατοίκους της πόλης βοήθησαν μια οικογένεια με πολλαπλά οικονομικά προβλήματα και με παιδί στο φάσμα του αυτισμού.

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου χορηγήθηκε οικονομική ενίσχυση και στη συνέχεια με τη διενέργεια εράνου κατέστη εφικτό να δοθεί βοήθεια στην οικογένεια να ορθοποδήσει και πάλι και να επιλύσει τα πολλαπλά οικονομικά προβλήματα που είχε, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευγνώμονες διότι η ελπίδα για βοήθεια και η προσπάθεια είχαν θετική έκβαση. Με τη δική σας ουσιαστική συμβολή καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα ικανοποιητικό ποσό προς ανακούφιση των χρεών της αδύναμης οικονομικά οικογένειας των συνδημοτών μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι η εύρεση εργασίας στη μητέρα του παιδιού. Ευχαριστούμε θερμά τον κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά -που παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε- έκανε την υπέρβαση και έδειξε με πράξη αγάπης πως η ανθρώπινη αξία της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, υπερισχύει όλων των δυσκολιών», επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, για τη συνεισφορά τους, ευχαριστεί:

  • Τον Σύλλογο Κρητών Μίνως Φιλοθέης-Ψυχικού.
  • Την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.
  • Την Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών – Παράρτημα Νέου Ψυχικού.
  • Τη Μορφωτική & Πολιτιστική Λέσχη Φιλοθέης.

«Είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί, με τρόπο μεθοδικό, τα προβλήματα που δημιουργεί η ποικιλόμορφη κρίση που βιώνουμε και να αναπτύξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το προνοιακό έργο για τους συμπολίτες μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη θετική ανταπόκρισή σας, και την έμπρακτη στήριξή σας!», καταλήγει η δημοτική αρχή Φιλοθέης-Ψυχικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet