Γιορτή της σοκολάτας στο Ψυχικό στις 12 και 13 Μαρτίου
Κοινωνία

Γιορτή της σοκολάτας στο Ψυχικό στις 12 και 13 Μαρτίου

Στη γιορτή σοκολάτας με τίτλο «ChocoLove» προσκαλεί το κοινό η ΕΣΤΙΑ – Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 19:00, στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Β’ στο Ψυχικό.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές συνταγές σοκολάτας και άλλων ροφημάτων και να δοκιμάσουν σοκολατένιες λιχουδιές φτιαγμένες από το εργαστήριο της ΕΣΤΙΑ. Αρκετές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας έναντι της πανδημίας COVID-19 και η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον τηλεφωνικό αριθμό 210 6713149 ή στο email: [email protected].

Σημειώνεται ότι η Υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής έχει στόχο την προσωπική ανάπτυξη του παιδιού με αναπηρία καθώς και την ενίσχυση της οικογένειας του ώστε να στηριχθεί η κοινωνική ένταξη και των δύο.Η Υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης υποστηρίζει το παιδί με αναπηρία (ηλικίας 0-6 ετών) και το περιβάλλον του (οικογένεια, φροντιστές, εκπαιδευτικό προσωπικό κλπ).Από το 1982, η ΕΣΤΙΑ φροντίζει ολιστικά και εφ’ όρου ζωής ανθρώπους με νοητική υστέρηση. Παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, υποστηριζόμενης απασχόλησης, προγράμματα κοινωνικής ένταξης και ελευθέρου χρόνου. Λειτουργεί τέσσερις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, στα Μελίσσια, Νέο Ψυχικό, Πικέρμι και Βριλήσσια Αττικής. Κάθε χρόνο υποστηρίζει εκατοντάδες ανθρώπους με νοητική αναπηρία, από 14 ετών και άνω και απασχολεί 50 εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet