«Δάσος» στο Ψυχικό διεκδικεί η Γενική Γραμματεία Δασών!
Κοινωνία

«Δάσος» στο Ψυχικό διεκδικεί η Γενική Γραμματεία Δασών!

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο αντιδήμαρχος Τεχνικού Τομέα Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, Αλέξανδρος Καριώτης, αποκαλύπτει ότι η Γενική Γραμματεία Δασών έκανε ένσταση στο Κτηματολόγιο θεωρώντας ότι ένα σημαντικό μέρος του Ψυχικού, άνω της οδού Δάφνης, που εντάχθηκε στο ρυμοτομικό σχέδιο το 1936, είναι δασικό.

Ουσιαστικά, η Δασική Υπηρεσία ισχυρίζεται πως όταν εντάχθηκε η περιοχή στο σχέδιο Ψυχικού ήταν δασική «με ό,τι κατά τα διεστραμμένα μυαλά των δασικών αυτό συνεπάγεται», όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Καριώτης. Μάλιστα, στον τίτλο της ανάρτησής του είναι ακόμη πιο δηκτικός κάνοντας λόγο για «κράτος – μπουρδ-λο».

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος εδώ και λίγα 24ωρα δικαστικός κλητήρας μοιράζει στους οικιστές της περιοχής, της οποίας η έκταση είναι άγνωστη, όπως σημειώνει, τις κοινοποιήσεις για την εκδίκαση της ένστασης που θα γίνει σε λίγες μέρες.

Όπως τονίζει ο κ. Καριώτης, ο Δήμος ξεκινά σχετικές πρωτοβουλίες ώστε, σε συνεργασία με τους δημότες, ν’ αντιμετωπιστεί, όσο πληρέστερα γίνεται, το θέμα που άπτεται του ρυμοτομικού σχεδίου Ψυχικού και του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ακινήτων της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet