Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού: Προτεραιότητα η Ασφάλεια και φέτος το καλοκαίρι
Κοινωνία

Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού: Προτεραιότητα η Ασφάλεια και φέτος το καλοκαίρι

Προτεραιότητα και φέτος το καλοκαίρι για τη δημοτική Αρχή Φιλοθέης – Ψυχικού είναι η ασφάλεια των πολιτών, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως σημειώνει ο Δήμος:

«Η διοίκηση του Δήμου συνεχίζει να εφαρμόζει το πρωτοποριακό πρόγραμμα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων. Με το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλειας και προστασίας της δημοτικής περιουσίας από παράνομες πράξεις και ενέργειες, επιστρέφουμε στην πόλη μας, το πλεόνασμα της νοικοκυρεμένης μας διαχείρισης».

Ο Δήμος συνεργάζεται με την εταιρεία StarGuard, η συνεργασία με την οποία προβλέπει:

  • Την καθημερινή φύλαξη και προστασία 365 μέρες τον χρόνο, από τις 10 το βράδυ ως τις 6 το πρωί, του συνόλου της δημοτικής περιουσίας.
  • Οκτώ περιπολικά αυτοκίνητα και το προσωπικό που θα τα στελεχώνει, θα περιπολούν σε όλον τον Δήμο τις παραπάνω ώρες, φυλάσσοντας όχι μόνο τα δημοτικά κτήρια, αλλά και άλλες υποδομές, όπως είναι τα πάρκα και οι ελεύθεροι χώρου του προαστίου μας.
  • Διαρκής η παρουσία στον Δήμο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Γεγονός που θα λειτουργήσει, όπως τονίζει ο Δήμος, αποτρεπτικά στην εκδήλωση πιθανών παραβατικών συμπεριφορών.

Όπως τονίζει η δημοτική Αρχή, «το παραπάνω προσωπικό, παράλληλα με το κύριο καθήκον του, θα λειτουργήσει και ως ομάδα πυρασφάλειας, ενισχύοντας την προσπάθεια που ως Δήμος καταβάλλουμε για να προστατεύσουμε το πράσινο του προαστίου μας από τις φωτιές».

Ως εκ τούτου ο Δήμος προτρέπει τους πολίτες ένα αντιληφθούν κάτι ύποπτο που θέτει σε κίνδυνο την περιουσία της πόλης ή δημιουργεί απειλή για την περιουσία ή τη ζωή τους έχουν ακόμη μία επιλογή:

  • μπορούν πλέον να καλούν και τον Σταθμό της εταιρείας στο Ψυχικό, τηλ. 210 6713063.
  • εκτός από το να τηλεφωνούν στην Άμεσο Δράση της ΕΛ.ΑΣ. (100) ή
  • στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους: Φιλοθέη – τηλ. 210 6813645, Ψυχικό – τηλ. 210 6754249, Νέο Ψυχικό – τηλ. 210 67201000.

Τέλος, ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού σημειώνει: «Με την πρωτοβουλία που υλοποιείται σε ένα τομέα υψηλού ενδιαφέροντος όπως είναι η προστασία της δημοτικής περιουσίας και η ασφάλεια των κατοίκων του προαστίου μας, μετατρέπουμε το πλεόνασμα που πετύχαμε χάρη στη σωστή και διαφανή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου μας, σε πλεόνασμα πρότυπων υπηρεσιών.

»Προστατεύουμε τη δημοτική περιουσία, ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet