Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Υποβολή ενστάσεων κατά της απόφασης για Ο.Τ. 89
Κοινωνία

Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Υποβολή ενστάσεων κατά της απόφασης για Ο.Τ. 89

Σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 3445/05.03.2021 απόφασης δημάρχου ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού αναρτά τα εξής έγγραφα, σχετικά με το Ο.Τ. 89:

Το υπ’ αριθ. ΥΠΕΝ/Δ.ΠΟΛΙΣ/58430/1184/7-11-2020 διαβιβαστικό έγγραφο του ΥΠ.ΕΝ. (δ/νση Πολεοδομικού Σχεδιασμού) και τα εις αυτό αναφερόμενα εις το προοίμιο του σχετικά από α έως και ζ, καθώς και τα συνημμένα εις αυτό έγγραφα και ιδίως:

  • Η από 30-07-2020 αίτηση της εταιρείας ΚΕΚΡΟΨ προς το ΥΠ.ΕΝ., με τα συνημμένα εις αυτήν σχετικά και αντικείμενο την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Ψυχικού στο Ο.Τ. Δ.Ε. Ψυχικού, λόγω άρσης απαλλοτρίωσης.
  • Η τεχνική έκθεση της εταιρείας ΚΕΚΡΟΨ, εκπονηθείσα από τον τοπογράφο μηχανικό κ. Σπ. Σαντριβανόπουλο, με την οποία προτείνεται η μετατροπή του Ο.Τ. 89 σε οικοδομήσιμο χώρο, όπως εμφαίνεται σε σχετικό σχεδιάγραμμα και μάλιστα με μεικτές χρήσης κατοικίας και γραφείων.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η διοίκηση του Δήμου αναφέρει τα εξής:

Καλούνται οι δημότες και κάθε ενδιαφερόμενος, να υποβάλουν τυχόν αντιρρήσεις ή ενστάσεις κατά της πρότασης της ΚΕΚΡΟΨ.

Η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων-ενστάσεων ορίζεται σε 15 ημέρες και αρχίζει από την επομένη της αναρτήσεως.

Η προθεσμία δύναται να παραταθεί με νεότερη απόφαση του δημάρχου, εάν κριθεί ότι δεν ήταν επαρκής για τη συμμετοχή του κοινού και την εκφορά των απόψεών του επί της προωθούμενης τροποποίησης.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται εγγράφως στον Δήμο. Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων, θα ακολουθήσει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία ο Δήμος θα εκφέρει εμπεριστατωμένη γνωμοδότηση επί του υποβληθέντος σχεδίου τροποποίησης, αφού λάβει υπόψιν του τις απόψεις και τις ενστάσεις των δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet