Διαδικτυακή ημερίδα για την τέχνη του λόγου και της επικοινωνίας από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών στις 6/3
Κοινωνία

Διαδικτυακή ημερίδα για την τέχνη του λόγου και της επικοινωνίας από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών στις 6/3

Η Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών διοργανώνει επιμορφωτική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Η τέχνη του λόγου και της επικοινωνίας στο δημοκρατικό σχολείο», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή Φιλοθέης-Ψυχικού.

Η διαδικτυακή ημερίδα του σχολείου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΔΜΠΣ «Ρητορική, Επιστήμες του Ανθρώπου και Εκπαίδευση» του ΠΤΔΕ/ΕΚΠΑ και του ΠΤΝ/ΠΔΜ, το Εργαστήριο Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Παιδαγωγική ομάδα «Σκασιαρχείο. Πειραματικοί ψηλαφισμοί για ένα σχολείο της κοινότητας», επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021, διαδικτυακά, από τις 9:00 έως τις 20:00, μέσω της πλατφόρμας διασκέψεων MS Teams.

Απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και σε φοιτητές και φίλους της ρητορικής τέχνης και του θεάτρου και περιλαμβάνει εισηγήσεις διακεκριμένων πανεπιστημιακών καθηγητών της Ελλάδας και του εξωτερικού και βιωματικά εργαστήρια, σημειώνει η δημοτική αρχή Φιλοθέης-Ψυχικού.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και θα χορηγηθεί βεβαίωση 15 διδακτικών ωρών.

  • Την ημέρα και ώρα της διεξαγωγής, πατήστε εδώ για να συνδεθείτε. 
  • Δείτε το πρόγραμμα των εισηγήσεων, εδώ.
  • Δείτε τα προγράμματα των βιωματικών εργαστηρίων, εδώ.
  • Βρείτε τη φόρμα εγγραφής στην ημερίδα, έως 1/3/2021 μέσω ηλεκτρονικής αίτησης και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής στα εργαστήρια ανά ζώνη, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet