Διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Καρκίνος και Υγεία Στόματος» από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Καρκίνος και Υγεία Στόματος» από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Καρκίνος και Υγεία Στόματος» διοργανώνει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – ΕΑΕ την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, από τις 18:00 έως τις 19:00.

Ομιλήτρια είναι η Ουρανία Νικολάτου-Γαλίτη, ογκοστοµατολόγος, επιστημονική υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράµµατος του British Medical Journal Best Practice, επιστημονική υπεύθυνη του CureCancer, και πρώην πρόεδρος της Ομάδας Μελέτης των Οστών του Multinational Association of Supportive Care in Cancer-MASCC, 2015-2020, και της Διεθνούς Εταιρείας Ογκολογίας Στόματος.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά: «Η θεραπεία οποιασδήποτε µορφής καρκίνου µμπορεί να έχει παρενέργειες που επηρεάζουν την υγεία του στόματος. Η ανάγκη ενημέρωσης του ατόμου µε ιστορικό καρκίνου, ώστε να γνωρίζει ποια είναι τα πρώιμα συμπτώματα και να τα αναφέρει στο γιατρό του, είναι εξαιρετικά σημαντική. Η γνώση και η προληπτική φροντίδα για τις πιθανές επιπλοκές της θεραπείας στο στόμα, συμβάλλουν στην αποφυγή των επιπλοκών ή/και στη µμείωση της βαρύτητάς τους. Για τον λόγο αυτό ενημερωνόμαστε και προλαμβάνουμε ώστε να απολαμβάνουμε µία καλύτερη ποιότητα ζωής»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet