Διανομές βιβλίων κατ’ οίκον από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

Διανομές βιβλίων κατ’ οίκον από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού

H Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου διαδικτυακά, έχοντας δημιουργήσει την υπηρεσία παράδοσης βιβλίων κατ’ οίκον, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η διοίκηση του Δήμου αναφέρει:

«Διάβαζε για να ζήσεις» έλεγε ο Φλωμπέρ.

Τα βιβλία μας ταξιδεύουν παντού, διευρύνουν τους ορίζοντές μας, μας μεταφέρουν σε τόπους άγνωστους και σε άλλες εποχές. Αποτελούν συντροφιά πολύτιμη.

Έτσι, τη δύσκολη αυτήν εποχή του κορωνοϊού, οι κάτοικοι του προαστίου μας έχουν την ευκαιρία να δανειστούν και να απολαύσουν στο σπίτι τους λογοτεχνικά, επιστημονικά, ιστορικά, αστυνομικά βιβλία, αλλά και ποίηση. Βιβλία για ενήλικες αλλά και για παιδιά. Βιβλία περασμένων δεκαετιών, αλλά και σύγχρονα.

Η Δημοτική μας Βιβλιοθηκη διαθέτει πάνω από 20.000 τίτλους βιβλίων και εμπλουτίζεται διαρκώς, ώστε να καλύπτονται όλο και περισσότερες ανάγκες του αναγνωστικού κοινού.

Η αναζήτηση των διαθέσιμων βιβλίων γίνεται στον αναβαθμισμένο ηλεκτρικό κατάλογο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στον σύνδεσμο: https://psychikolib.openabekt.gr/

Η παράδοση κατ’ οίκον των βιβλίων και η παραλαβή των προς επιστροφή βιβλίων από εθελοντές του Δήμου μας, γίνεται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 9:00-14:00, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Αγγελική Φουρνάρη στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 210 6724307 και 210 6773485 ή στο email: [email protected], δηλώνοντας τον τίτλο ή τον κωδικό του βιβλίου.

Καλή ανάγνωση!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet