Δράση αγωγής Υγείας κατά της ιλαράς από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Δράση αγωγής Υγείας κατά της ιλαράς από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού συμμετέχει ενεργά στην πληροφόρηση για τον εμβολιασμό κατά της ιλαράς, ώστε αυτή να μην εξαπλωθεί.

Λόγω της αυξημένης συχνότητας των κρουσμάτων ιλαράς που παρατηρείται πρόσφατα στη χώρα μας σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη, ο Δήμος, στο πλαίσιο της ενεργούς συμμετοχής του στη σχετική πληροφόρηση των εργαζομένων στον Δήμο και όσων κατοικούν σε αυτόν, εκπόνησε και δημοσιοποίησε ευρέως, αφίσα και φυλλάδιο, για την αναγκαιότητα άμεσου εμβολιασμού κατά της ιλαράς όσων εξ αυτών είναι ευάλωτοι σε αυτή, ώστε να μη πληθύνουν τα κρούσματά της.

Ο δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης υποστήριξε, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ένθερμα την εν λόγω δράση Αγωγής Υγείας για την πρόληψη και τη μη εξάπλωση της ασθένειας στον χώρο εργασίας και στη Κοινότητα, αναγνωρίζοντας τη χρησιμότητά της.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, η αφίσα έχει αναρτηθεί σε όλα τα δημοτικά κτήρια και καταστήματα, σε πολλά φαρμακεία και σε ορισμένα καταστήματα στην πόλη. Τα πληροφοριακά φυλλάδια, για το ίδιο θέμα, είναι διαθέσιμα, δωρεάν, σε δημοτικά καταστήματα.

Τις οδηγίες συνέγραψε ο δρ. Θεόδωρος Μπάζας, MD, PhD, ειδικός ιατρός της Εργασίας, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, σε συνεργασία με τη δρ. Ελένη Ζορμπά, MD, PhD, ειδική ιατρό Εργασίας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet