Δωρεάν drive through rapid tests Covid-19 από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού στις 30/12
Κοινωνία

Δωρεάν drive through rapid tests Covid-19 από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού στις 30/12

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας (ΕΟΔΥ) προχωρά στη διενέργεια δωρεάν drive through rapid tests Covid-19 τελευταίας γενιάς, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, από τις 10:00 έως τις 15:00, έξω από το Γυμνάσιο Φιλοθέης επί της οδού Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Οδηγίες ΕΟΔΥ – Επισημάνσεις

Στα tests μπορούν να υποβληθούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου και πολίτες από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και παιδιά άνω των 10 ετών.

Δεν θα διενεργηθούν tests σε πεζούς. Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (μηχανή, ποδήλατο). Μέσα σε κάθε αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν μέχρι τρία άτομα:

  • Φορώντας μάσκα.
  • Με τον ΑΜΚΑ.
  • Με την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Στους προσερχόμενους θα ζητηθεί να δώσουν κινητό τηλέφωνο για την αποστολή του αποτελέσματος, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι θα πρέπει πρώτα να έχουν στείλει sms με τον αριθμό «1» στο 13033 για τη μετακίνηση.

«Οι πολίτες θα υποβάλλονται στο test γρήγορα και με ασφάλεια από το αυτοκίνητά τους, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις δύο λεπτά. Με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ εντός του παραπάνω ωραρίου. Στον χώρο θα βρίσκονται εθελοντές του Δήμου, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη γρήγορη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών», όπως διευκρινίζει η δημοτική αρχή.

Προσέλευση – Αποχώρηση

  • Ρεύμα 1: Προσέλευση από τη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου και αποχώρηση από τη Λεωφόρο Σταύρου Γεωργίου.
  • Ρεύμα 2: Προσέλευση από τη Λεωφόρο Σταύρου Γεωργίου και αποχώρηση από τη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.

«Ευχαριστούμε τον ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημά μας. Παρακαλoύμε για τη συνεργασία όλων στο να κυλήσει ομαλά και αποτελεσματικά η όλη διαδικασία, που είναι σημαντική και για τον καθένα ξεχωριστά και συνολικά για το Προάστιό μας, έτσι ώστε να δούμε σε τι επίπεδα βρίσκεται το επιδημιολογικό φορτίο»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet