Δ. Γαλάνης: Καλοτάξιδη η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

Δ. Γαλάνης: Καλοτάξιδη η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού απέκτησε, από σήμερα (2/4), νέο σύγχρονο περιβάλλον στην ιστοσελίδα του, η οποία αναμένει τις επισκέψεις των πολιτών.

Ειδικότερα, ο κ. Γαλάνης αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Πρωτοπορούμε και στην ψηφιακή μετάβαση με γοργούς ρυθμούς. Στην εποχή της τεχνολογίας, που πρώτοι από όλους τους Δήμους ξεκινήσαμε με τις μεταδόσεις των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις ψηφιακές μας εκδηλώσεις στο YouTube κανάλι του Δήμου, όπως η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι διαδικτυακές πρεμιέρες ταινιών, αλλά και οι διαδικτυακές συζητήσεις και διαλέξεις συνεχίζουμε σήμερα με ένα ξεχωριστό ιστότοπο!

Επιπλέον, συνδέουμε την ιστοσελίδα μας με facebook και Youtube, για ακόμα πιο άμεση επικοινωνία.

Περιηγηθείτε στο εύχρηστο μενού της, για να ανακαλύψετε από την ιστορία του προαστίου μας, τα αξιοθέατα, τα πάρκα και τις παιδικές χαρές του έως την πολυπρόσωπη οργανωτική δομή του. Διαγωνισμοί, προκηρύξεις, αποφάσεις Δ.Σ., Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Οικονομικής Επιτροπής και ανακοινώσεις του Δήμου σε άμεση αναζήτηση!

Γνωρίστε τα πρόσωπα και αναζητήστε πληροφορίες, σε ό,τι πραγματικά χρειάζεστε για την εξυπηρέτησή σας.

Στον κατάλληλο για κάθε ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet και smart τηλέφωνα, διαδικτυακό μας ιστότοπο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας και -το σημαντικότερο- τη δυνατότητα να μπείτε στο σύστημα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών και διοικητικών πράξεων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.

Καλοτάξιδη λοιπόν η ιστοσελίδα μας, που θα ανανεώνεται συνεχώς και θα είναι ο πυρήνας ενημέρωσης και καθημερινής σας συντροφιάς για όσα συμβαίνουν στον Δήμο μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet