Δ. Γαλάνης: Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού σε πλήρη ετοιμότητα και γι’ αυτή τη μάχη με τον κορωνοϊό
Κοινωνία

Δ. Γαλάνης: Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού σε πλήρη ετοιμότητα και γι’ αυτή τη μάχη με τον κορωνοϊό

«Από σήμερα το πρωί ξεκίνησε μια δύσκολη περίοδος για όλους μας. Όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε κι αυτό. O Δήμος μας, καθ’όλη τη διάρκεια αυτών των τελευταίων μηνών, δούλεψε σκληρά ώστε να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και να είναι έτοιμος να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια στους συμπολίτες μας που το χρειάζονται».

Τα παραπάνω δηλώνει ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, με αφορμή την εφαρμογή από σήμερα, Σάββατο 7/11, των νέων γενικών απαγορευτικών μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Η διοίκηση του Δήμου, επίσης, ενεμερώνει τους δημότες του ότι:

Το πενταψήφιο νούμερο 15310 είναι στη διάθεσή τους όλο το 24ωρο.

Επίσης, μπορούν να βρουν όλα τα πιστοποιητικά που χρειάζονται, με ασφάλεια από το σπίτι τους, στην ιστοσελίδα του Δήμου: https://philothei-psychiko.intelligentcity.gr/…/signin.php

Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι δίπλα στις ευπαθείς ομάδες, προσφέροντας βοήθεια με τις απαραίτητες προμήθειες (ψώνια σούπερ μάρκετ ή φαρμακείου), ενώ προτίθεται να διευκολύνει και στη διαδικασία συνταγογραφήσεων και παροχής πρόσθετης βοήθειας σε εκείνους που θα την χρειαστούν.

Τέλος, όπως αναφέρει ο δήμαρχος, «θα συνεχίσουμε να φροντίζουμε για καθαρισμούς και απολυμάνσεις των κοινόχρηστών μας χώρων σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε όλο το μήκος του προαστίου μας. Η μάχη που καλούμαστε να δώσουμε, για ακόμη μια φορά, είναι συλλογική. Είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet