Εθελοντές για τη διανομή γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες ζητεί ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Εθελοντές για τη διανομή γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες ζητεί ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ξεκινά την καθημερινή διανομή έτοιμων γευμάτων στις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του Δήμου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid -19. 

Για τον σκοπό αυτό χρειάζεται την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών, που να έχουν λίγο χρόνο, αλλά κυρίως διάθεση, να βοηθήσουν σε μια συλλογική προσπάθεια. 

«Η πράξη αυτή είναι μια πράξη αγάπης που συμβάλλει ουσιαστικά στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι, δείχνοντας ότι είμαστε όλοι μαζί και είμαστε εδώ γι’ αυτούς, καθώς επίσης είναι μια πράξη ατομικής και ομαδικής ψυχικής ικανοποίησης με ευχάριστα συναισθήματα και όμορφες αναμνήσεις για όλους μας» αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση του Δήμου.

Τα γεύματα θα τα παραλαμβάνουμε μεταξύ 11:00 και 13:00 καθημερινά και μέχρι τις 14:00 θα έχει ολοκληρωθεί η διανομή. Κάθε εθελοντής θα κάνει διανομή σε τρεις με πέντε οικογένειες και ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτει θα δηλώσει πόσες φορές τη εβδομάδα επιθυμεί να συμμετέχει.

Οι διανομές ξεκινάνε άμεσα.

Γίνε κι εσύ εθελοντής καλώντας στο 15310.

Γραφείο αντιδημάρχου Πρόνοιας: 213 2014625

Γραφείο δημάρχου: 213 2014705

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet