Εκδήλωση Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού για τη… Μητέρα
Κοινωνία

Εκδήλωση Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού για τη… Μητέρα

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Μητέρας» ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού διοργανώνει εκδήλωση με την Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής, την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017.

Η Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής έχει ως σκοπό να γνωρίσει στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στους μέλλοντες γονείς την πριν από τη γέννηση αγωγή που έχουν να προσφέρουν στο μελλογέννητο παιδί τους, ώστε να του εξασφαλίσουν τις βέλτιστες φυσικές, ψυχικές και πνευματικές συνθήκες για την ανάπτυξή του ως παιδιού, αλλά και ως ενηλίκου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Α΄ μέρος εκδήλωσης: «Στις ρίζες της Ζωής»: η μητρότητα, θεμέλιο υγείας & αξιών

Η συντονίστρια, ψυχολόγος και πρόεδρος της Εταιρείας, Ιωάννα Μαρή, θα εξηγήσει γιατί «Η αγωγή του παιδιού ξεκινά από την σύλληψη», ενώ για το θέμα  «Μουσική και προγεννητική αγωγή – Ήχος, χρώμα, εικόνα» θα μιλήσει ο μουσικοπαιδαγωγός, καλλιτέχνης της όπερας, Γιώργος Παππάς. Η ποιήτρια και εργαζόμενη μητέρα Γωγώ Γιαμπουράνη θα κλείσει το Α΄ μέρος της εκδήλωσης μιλώντας για ένα βίωμα με τίτλο «Αγάπη και Φως από τα θεμέλια της ύπαρξης – Όταν η προγεννητική αγωγή γίνεται πράξη».

Β΄ μέρος εκδήλωσης: Μουσικό πρόγραμμα

Στο Β΄ μουσικό μέρος της εκδήλωσης ο Σταύρος Παπασταύρου θα ερμηνεύσει, παίζοντας κιθάρα, τραγούδια για τη Μητέρα. Μαζί του η Μάρθα Μορελεόν, με τον Σπύρο Λούκο στο πιάνο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάου (Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ. 210 6745135).

Aπαραίτητη η κράτηση θέσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet