Ενεργοί Πολίτες: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Γ. Πράπα – Σκοτώθηκε σε τροχαίο
Κοινωνία

Ενεργοί Πολίτες: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Γ. Πράπα – Σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Πράπα εκφράζει η δημοτική παράταξη Ενεργοί Πολίτες Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού.

Στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη και άφατη οδύνη πληροφορηθήκαμε την είδηση-σοκ. Ο αγαπημένος μας φίλος Γιώργος Πράπας, φιλοθεάτης, μέλος των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης, “έφυγε” ξαφνικά, πέφτοντας θύμα αυτοκινητικού δυστυχήματος στην περιοχή Φάρου Ψυχικού, καθώς οδηγούσε κανονικά την μοτοσυκλέτα του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα και τον ακαριαίο θάνατο του Γιώργου Πράπα εγκατέλειψε τον Γιώργο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε! Η Τροχαία ερευνά την υπόθεση αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, προκειμένου να βρεθεί ο οδηγός του οχήματος που οδήγησε τον Γιώργο Πράπα στον θάνατο και να υποστεί τις νόμιμες συνέπειες.

Ο Γιώργος Πράπας που χάσαμε ξαφνικά και άδικα στα 57 του χρόνια ήταν ένας άνθρωπος που ξεχώριζε για τις αρετές του: Ανθρώπινος, δοτικός, αλληλέγγυος, φιλότιμος, πρόθυμος, καλλιεργημένος, πάντα στωικός και εξαιρετικά ευγενής και ενωτικός.

Ο Γιώργος ήταν παθιασμένος και εξαιρετικά δημιουργικός στον τομέα του Πολιτισμού. Υπεραγαπούσε ιδιαίτερα τον κινηματογράφο και μας ταξίδευε συχνά με την προβολή ταινιών από την πλούσια συλλογή του, στα γραφεία και στο προαύλιο των γραφείων της παράταξης μας.

Το σοκ που προκάλεσε και η ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μας Γιώργου Πράπα είναι τεράστιο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Την σύζυγο και τα παιδιά του, τη μητέρα του και τα αδέλφια του. Τον ευχαριστούμε όλες και όλοι μέσα από την καρδιά μας για όσα σπουδαία μας προσέφερε. Καλό ταξίδι Γιώργο μας. Θα μας λείψεις και θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θαυμασμό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet