Εργαστήρι «Κόλλα.. μολύβι – ψαλίδι – χαρτί» στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού
Κοινωνία

Εργαστήρι «Κόλλα.. μολύβι – ψαλίδι – χαρτί» στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού

Εργαστήρι ευφάνταστων κατασκευών «Do it yourself» με τίτλο «Κόλλα.. μολύβι – ψαλίδι – χαρτί» για παιδιά 5 – 10 ετών θα πραγματοποιηθεί στην την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 12:00 έως τις 14:00 στην αίθουσα θεάτρου του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας).

Η παιδαγωγός Σοφία Καπλάνη με βάση το χαρτί και το ξύλο μας μαθαίνει να δημιουργούμε μερικές από τις 250 κατασκευές του project «Do it yourself»: ξύλινα αεροπλάνα, ελικόπτερα, κουτιά και καρέκλες, τραπέζια και σπιτάκια, ζωάκια, χάρτινα διακοσμητικά για το σπίτι, σε περιμένουν να μάθεις πως θα τα φτιάχνεις… Κλήρωση με δώρα – έκπληξη για 3 από τους συμμετέχοντες.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected].

Το «Στέκι του Παιδιού» ξεκίνησε το 2012, χρηματοδοτείται από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 μέχρι 13 χρονών. Στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού και τις  δραστηριότητες επιμελούνται και πραγματοποιούν ειδικοί παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες και ειδικευμένοι εμψυχωτές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet