Κλοπή από τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό: Θέμα ημερών η ταυτοποίηση
protothema.gr
Κοινωνία

Κλοπή από τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό: Θέμα ημερών η ταυτοποίηση

Σε νέα φάση περνούν οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό των «χρυσών ποντικών» που έβαλαν χέρι στις τέσσερις θυρίδες του θησαυροφυλακίου της τράπεζας του Ψυχικού και άρπαξαν κοσμήματα, χρυσές λίρες και μετρητά αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, μετά από 15 ημέρες ολοκληρώθηκε η συλλογή των αποτυπωμάτων στους χώρους του θησαυροφυλακίου της τράπεζας και πλέον είναι θέμα δύο-τριών ημερών να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που φέρεται να μπήκαν και να ακούμπησαν τις συγκεκριμένες θυρίδες ή διπλανούς χώρους.

Παράλληλα, καταρτίστηκε ειδική λίστα με όλα τα πρόσωπα που τους τελευταίους τρεις μήνες είχαν πρόσβαση και κατέβηκαν τα σκαλιά του υπογείου του υποκαταστήματος της Lεωφόρου Κηφισιάς. Ένας-ένας θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις σε μια προσπάθεια άντλησης στοιχείων που θα βοηθήσει στο ξετύλιγμα της υπόθεσης και τον εντοπισμό των δραστών.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας είναι βέβαιοι ότι τα αποτελέσματα από την ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων και τις φιλικές συζητήσεις «θα βγάλουν λαβράκι». Από την ενδελεχή ανάλυση των δεδομένων οι εκτιμήσεις των αστυνομικών λένε ότι η μεγάλη αρπαγή έγινε την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, από άτομα που γνώριζαν άριστα τους υπόγειους χώρους του τραπεζικού υποκαταστήματος, ενώ μέχρι στιγμής δεν φέρονται να έχουν «σπρώξει» μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων στα υπόγεια δίκτυα των κλεπταποδόχων της Αθήνας, ίσως γιατί έχουν πάρει πολλά μετρητά.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet