Κολλέγιο Αθηνών: Οι δύο ανήλικοι δεν προκάλεσαν κανένα επεισόδιο, πήγαν να συναντήσουν φίλους τους, λέει η ΕΛ.ΑΣ.
google.gr/maps
Κοινωνία

Κολλέγιο Αθηνών: Οι δύο ανήλικοι δεν προκάλεσαν κανένα επεισόδιο, πήγαν να συναντήσουν φίλους τους, λέει η ΕΛ.ΑΣ.


Δεν προκλήθηκε κανένα επεισόδιο, ούτε καταγράφηκε διάπραξη αδικημάτων λέει η Αστυνομία για όσα έγιναν την Πέμπτη (19/1) στο Κολλέγιο Αθηνών, στο Ψυχικό.

Όπως αναφέρεται σχετικά, δύο ανήλικοι μαθητές Λυκείου της ίδιας περιοχής εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του Κολλεγίου Αθηνών «με σκοπό να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν σε αυτό».

Ειδικότερα, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι σχετικά με διερεύνηση πληροφοριών που αναφέρθηκαν μεσημβρινές ώρες χθες (19-01-2023) στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και αφορούσαν στην παρουσία εξωσχολικών ατόμων σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην περιοχή του Ψυχικού, από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

«Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και σε συνεργασία με το προσωπικό του ιδρύματος ελέγχθησαν οι χώροι αυτού, χωρίς να διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενα.

Από την επακόλουθη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 19-01-2023, δύο ανήλικοι ημεδαποί, μαθητές Λυκείου της ίδιας περιοχής, εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του ανωτέρω ιδρύματος με σκοπό να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν σε αυτό, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν οποιοδήποτε επεισόδιο.

Κατόπιν των ανωτέρω δεν προέκυψε η διάπραξη αδικημάτων και το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet