Λήψη μέτρων στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού για την κακοκαιρία
Κοινωνία

Λήψη μέτρων στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού για την κακοκαιρία

Ο χιονιάς ήδη έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένεται τις επόμενες μέρες να γίνει σφοδρός με αποκορύφωμα τη Δευτέρα, ενημερώνει ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης, μέσα από τον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως σημειώνει, ο Δήμος είναι σε επιφυλακή, ενώ οι εργαζόμενοί του είναι σε ετοιμότητα και τα 3 αμαξοστάσια βρίσκονται σε 24ωρη λειτουργία. Επίσης, σε ετοιμότητα βρίσκονται 2 εξωτερικοί εργολάβοι για να συνδράμουν με τα μηχανήματά τους.

Μεγάλη ποσότητα αλατιού υπάρχει στα αμαξοστάσια και όποιος κάτοικος χρειάζεται μπορεί να πάρει. Οι αίθουσες του Αθλητικού Κέντρου του Ν. Ψυχικού είναι ανοικτές και ζεστές και αναμένουν οποιονδήποτε θέλει να καταφύγει σε αυτές.

Το γραφείο δημάρχου είναι ανοικτό και στον τηλ. αριθμό 213 2014705 οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται για οτιδήποτε χρειαστούν.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας και σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, συστήνεται στους κατοίκους του Προαστίου να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Για όλο το χρονικό διάστημα που θα κρατήσει η κακοκαιρία και μέχρι την εξασθένιση του φαινομένου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαχρόνης θα βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών στον τηλ. αριθμό 694 4415015.

Οι κάτοικοι του Προαστίου μπορούν να προμηθευτούν σακούλες με αλάτι αποπαγέτωσης, από τα εξής σημεία των τριών Κοινοτήτων, κατόπιν συνεννόησης.

  • Νέο Ψυχικό, Ν. Παρίτση 101-103, κτήριο Βαλιάδη, τηλέφωνο: 210 6776043.
  • Φιλοθέη, Κύπρου 48 και Βεργίνας, στο εργοτάξιο του Δήμου, τηλέφωνο: 210 6812987.
  • Ψυχικό, Παλιό Δημαρχείο, Στρατηγού Καλλάρη 13, τηλέφωνο: 2106775941.

Δείτε εδώ τις οδηγίες των αρχών και τις οδηγίες προστασίας: https://bit.ly/3tNJSqX

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet